Şehit Hüseyin Köksal Ortaokulu

Vizyon: Güvenli, temiz ve ferah bir ortamda; öğrencilerimizin, yeteneklerini ön plana çıkaran, kendilerini ifade etmelerini sağlayan, milli değerlere bağlı, özgüveni yüksek, hedefleri olan, sorumluluk sahibi ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek ve öğrencilerimize çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmaktır.

Misyon: Bilginin ışığında gelişen, evrensel değerlere sahip, tercih edilen, her alanda öncü okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.30-12.30 / 13.10-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithuseyinkoksalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şenyuva Mahallesi 6. Etap Yeni Bahar Caddesi. No 1 Keçiören/ANKARA

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi, İrfan Baştuğ Caddesi (Havaalanı Yolu) ile Çevre Yolunun kesiştiği noktada bulunmaktadır.

Adres - Şenyuva Mahallesi 6. Etap Yeni Bahar Caddesi. No 1 Keçiören/ANKARA

Ulaşım Kızılay-Ulus-Hasköy düzergahından 492 numaralı otobüslerle ve Ulus-Aktepe (TOKİ) ile Ulus-Hasköy (Kuzey Ankara TOKİ) dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 8 Km - İlçe Merkezine 5 Km